In het beroepsleven werk ik halftijds als zorgcoördinator in het wijkgezondheidscentrum Wel en Wee te Mechelen. Daar geef ik leiding aan een team zorgverstrekkers en coördineer ik de multidisciplinaire zorg die wordt aangeboden in het centrum. In deze functie heb ik al vele jaren het voorrecht om mensen te coachen en te ondersteunen in hun ontwikkeling binnen de organisatie die ik zelf mee heb helpen oprichten.

Naast het volgen van een managementsopleiding vond ik het belangrijk om me professioneel meer te gaan toeleggen op coaching. Bij ‘het Ontwikkelingsinstituut’ volgde ik de opleidingen ‘Professionele coach’ en ‘Ontwikkelingsgerichte coach’. Daarnaast heb ik een opleiding tot ‘Stress- en Burn-outcoach’ gevolgd bij de HRD Academy.

Het opstarten van een eigen praktijk lag in het verlengde van wat ik het liefst doe: coachen. Ik vind het een voorrecht om mensen te mogen ondersteunen in hun processen en om getuige te zijn van verandering, van nieuwe ontwikkelingen en van groeiende veerkracht.

Mijn praktijk draagt de naam Coaching TO – De weg leidt altijd ergens heen.
Deze naam is niet toevallig gekozen. Als coach wil ik mijn klant/coachee ondersteunen in zijn/haar ontwikkeling.

TO staat voor – Tot Ontwikkeling en tegelijkertijd duidt het op een beweging naar een doel toe. De weg leidt altijd ergens heen is een weg van ontdekken, onderzoeken, overgave aan het leven, durven om niet te weten, grondvertrouwen dat een weg zich zal, tonen. Zichzelf de vraag stellen ‘wie ben ik, wie wil ik zijn en waarin wil ik het verschil zijn/van betekenis zijn’ zullen een essentieel onderdeel zijn van de coaching.

‘Ik wil mensen op een inspirerende wijze helpen een nieuwe wending aan hun leven te geven binnen een scheppende ontmoeting’